tiistai 7. helmikuuta 2017

Sairastuvalta päivää

Olen nyt harmittavasti onnistunut saalistamaan kunnon taudin itselleni. Lauantaista lähtien olen ollut sängyn pohjalla, kuumeen keikkuessa 38 asteen tietämissä. Lisäksi on aivan järkyttävä yskä.

Eilen kävin apteekista ostamassa yskänlääkettä. Oikein taas kotona harjoittelin, että kuinka sitä kysytään espanjaksi. No jälleen kerran tuli lisäkysymys, jota en ymmärtänyt. Siinä selittäessäni, että puhun, vain vähän espanjaa, - apteekin täti kysyykin selväksi suomeksi - , että onko yskä kuivaa vai irtoaako limaa?  No sain suomeksi ostettua yskänlääkkeen ja särkylääkkeitä, jotka maksoivat aivan älyttömän vähän.

Vähän kyllä ihmettelen sen yskänlääkkeen tarkoitusta. Kun otin sitä ensimmäisen kerran, sen jälkeen yskitti vielä enemmän. Veikkaan, että jää käyttämättä koko lääke.

Viikonloppuna Fugemummo ja -pappa kaverini ovat tulossa tänne käymään ja meillä on sunnuntaille liput Caminito Del Rey -vaellukselle. Viimeksi pikku lippu sählingin vuoksi kävi niin, että olen käynyt tämän reitin portilla, mutta en päässyt varsinaiselle reitille. Nyt en halua mistään hinnasta jättää mahdollisuutta käyttämättä.

Aamulla ajattelin, että on ehkä pakko käydä lääkärissä, että jollain konstilla saa tämän taudin pois. Soitin ensin kansainväliseen sairaalaan, jossa vastattiin, että soitan kohta takaisin. No sitä kohtaa ei ole kuulunut. Seuraavaksi soitin suomalaiselle lääkärille, joka tekee kotikäyntejä. Ajattelin, että onpa hyvä ei tarvitse lähteä yhtään mihinkään. Ja kaikki menikin kuin Strömsössä.

Keuhkoputket ne rohisivat sen verran, että sain antibiootit. Suhtaudun antibiootteihin kriittisesti ja en varsinkaan itse niitä turhan takia halua popsia. Nyt aioin tuon kuurin syödä, että pääsen sinne Caminito Del Reylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti