tiistai 15. marraskuuta 2016

Fiilistelyä

Postipoika kiikutti minulle tänään Belgiasta kuvakirjan, jonka tein edellisestä Espanjan reissustani. Teen itse nykyään kuvakirjat TicTacPhotolla ja tätä voin kyllä suositella. Kirjoissa käytetään laadukasta paperia ja kirjat tulevat kotiin kohtuullisen nopeasti. Aloitin tämän kuvakirjan väsäämisen melko pian edellisen reissuni kotiutumisen jälkeen. Se jäi ihan pienesti kesken, kun kesä oli niin kiireinen. Sain kirjan valmiiksi reilu viikko sitten ja tänään se tulla tupsahti kotiovelle.


Otin reissusta kahden kuukauden aikana vähän päälle viisi tuhatta kuvaa. Tähän kirjaan mahdutin noin viisi sataa kuvaa sekä hieman blogitekstieni pätkiä. Onpa ollut ihana tänä marraskuun harmaana päivänä selailla kuvakirjaa ja sukeltaa kuvien myötä takaisin Espanjaan.


Mijasin sympaattinen pieni valkoinen kylä ja kaikki ne muut valkoiset kylät, joissa ajeltiin. Kaunis Sevilla, jossa on aivan pakko tälläkin kertaa käydä. Granada ja mieletön Alhambra. Ronda, jossa olikin talvella hieman viileämpi, mutta ne maisemat! Ja niin edelleen, ja niin edelleen. Muisteltavaa ja fiilisteltävää riittää, mutta onneksi ei tarvitse enää pitkään fiilistellä, että pääsee taas kokemaan kaikkea tuota ja paljon uusia asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti