perjantai 31. maaliskuuta 2017

Äkkilähtö

Piti kirjoittaa teille vielä Casaresin reissustamme. Olen useamman kerran istunut koneen eteen tarkoituksenani kirjoittaa siitä, mutta ei vaan ole lähtenyt. Ei ole tullut mieleen ensimmäistäkään järkevää aloitus lausetta, eikä teksti ole lähtenyt syntymään. Ei sitten millään, joten jätän sen välistä.
Totean vaan, että pienistä valkoisista kylistä tämä oli yksi suosikeistani. Kuvia tästä kylästä on taas, vaikka kuinka paljon, joten ihailkaa niitä.



Minullehan tuli Espanjasta äkkilähtö Suomeen. Vajaa pari viikkoa sitten keskellä kaunista sunnuntaipäivää, kun olin kävelemässä rantsusta kotiin soi puhelin. Pyydettiin työhaastatteluun. Mikään muu päivä, kuin seuraava perjantai ei käynyt. Siinä tuli sitten meikäläisen sunnuntaihin aikalailla säpinää. Piti varata uudet lentoliput. Lippujen vaihtaminenkaan ei onnistunut. Norskin lennot, joilla perjantaiksi Pohjois-Savoon olisin kerinnyt, olivat täynnä. Piti sitten vaihtaa lentoyhtiökin. Onneksi sain myytyä vanhan lipun eteenpäin. Oli myös pakko aloittaa pakkaaminen ja kämpän siivoaminen saman tien.



Siinähän kävi sitten lopulta niin, että työhaastatteluja ei suinkaan ollut yksi. Niitä oli samana päivänä kolme. Oli muuten varsin mielenkiintoinen perjantaipäivä. Kaikki haastattelut olivat niin erilaisia, työnantajan ja haastattelijansa näköisiä. Ja nyt kun viikko on kulunut, tuloksiakin tiedän. Yhteen en päässyt, yhtä työtä en ottanut vastaan ja yhden kohtalosta en vielä tiedä.



Tänne blogiin minä kirjoittelin todella vähän tämänkertaisesta harjoittelupaikastani tai töistä. Osittain johtuen siitäkin, että työ oli sellaista, että ei siitä kovin yksityiskohtaisesti voinut kirjoitellakaan. Exceleiden parissa se vajaa kolme kuukautta hurahti.



Tänään oli lopulta skypen välityksellä arviointi. Jos teen yhden lisätehtävän, mahdollisuudet näytöstä ovat kiitetttävään. Täytyisi laskea tase-ennusteita. Voi olla, että joutuu hieman pyörimään googlessa, ennen kuin tämä lisätehtävä on tehty.



Mitäs aion sitten lähitulevaisuudessa tehdä? Huhtikuussa käyn vielä muutaman kurssin koulussa ja onhan se tase jotenkin ennustettava. Toukokuussa palaan kesäksi entisen työnantajani leipiin palvelemaan asiakkaita kaikenlaisissa sanomalehtien tilauksiin liittyvissä asioissa. Lopulta nämä äkkilähtöön johtaneet haastattelut, eivät siis tuoneet kuitenkaan työpaikkaa. Se taisi tulla ihan vanhoilla ansioilla. Syksystä eteenpäin kuviot ovat tosiaankin auki, joten jos satut tarvitsemaan huippuhyvää asiakaspalvelijaa tai myyjää niin ota yhteyttä!



Entäs Espanja? Minulta on jo monta kertaa keritty kysyä milloin palaan sinne? Sitähän ei koskaan tiedä! Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti