perjantai 20. tammikuuta 2017

Hei hei mitä kuuluu?

Lainataanpas taas Wirtasen Tonia tähän blogiin. Sillä juuri tänä viikonloppuna minua ihan vähän harmittaa olla täällä Espanjassa. Juuri nyt tällä hetkellä Apis soittaa Helsingissä jäähallikeikkaansa. Jos olisin Suomessa, olisin aivan varmasti paikalla. Kyseessä on kuitenkin bändi, jota olen fanittanut yli kaksikymmentä vuotta. (Ei, en minä vanha ole.) Muistan kun viime syyskuussa pahamahti sähköpostiin viesti, että Apulannalta terveisä just sulle ja kerrottiin tulevista keikoista. Jo silloin harmitti niin vietävästi, että jään tästä keikasta paitsi.

No mutta, mitäpäs tänne Espanjaan sitten kuuluu? Harjoitteluviikko on mennyt myyntikatteiden ja niiden prosenttien parissa. Excelistä löydetään työkavereiden kanssa joka päivä jotain uutta ja hienoa.

Viikothan minulla menee pitkälle samalla kaavalla. Harjoittelua 8-16. Maanantai- ja keskiviikkoillat on espanjan opiskelua. Muina iltoina koetan keretä harrastamaan jotakin liikuntaa. Tiistaina kävin pitkästä pitkästä aikaa kahvakuulailemassa. Meren rannalla. Fiilis oli aika mahtava. Aika toista, kuin jossain hikisessä salissa.

Tämän viikon puheenaihe täällä on ollut kylmyys ja lumi. Lunta satoi torstain ja keskiviikon vastaisena yönä sisämaahan. Minä en tässä rannikolla nähnyt hiutaleen hiutaletta lunta, mutta Mijasin vuoren huipuilla sitä näkyi. Siskoni viisivuotias poikakin kotisuomessa oli ollut kovin huolissaan, että kuinka tädin nyt käy, kun hän on varta vasten lähtenyt pakoon talvea ja nyt talvi tuleekin Espanjaan? Ei huolta. Ei se talvi täällä kovin pitkään onneksi kestä!

Onneksi löysin fb-kirppikseltä lämpöpatterin ja sain sen juuri torstaina itselleni. Kun ulkona tuuli, niin tämä kämppä tuntui melkein pakastimelle. Ikkunat ja ovet vetävät sen verran että, hiukset pyöri päässä sisälläkin, joten patteri tuli tarpeeseen.

Jos harkassa ja espanjan tunneilla uusia asioita tulee vauhdilla, niin kyllä niitä tulee lisää vielä joogatunneilla. Tai oikeastaan vanhoja tuttuja juttuja, joita ei ole tehnyt sitten lapsuuden. Kävin tänään töiden jälkeen detoxjoogassa. Ja huh, kaikkeen sitä joutuu! Piti seisoa päällä. Lapsena se kyllä onnistui. Nyt juuri ja juuri ohjaajan avustuksella. Mitähän kaikkea sitä täällä vielä oppiikaan?

Ja koska postaus alkoi Apulannalla, niin siihen se myös päättyy: 😏

Uno dos tres quattro
bailando
            
el tico tico
cavaljera una se vesza
el popo popo
confitura pina colada

bailando!
stupidos!

chi casi macho chicos
bailando!
stupidos!
viva la torremolinos!

el po cocoo margarita
sierra tequila
el toro horo mucho grande
pella apasso







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti