sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Pieni patikkaretki

Facebookista löytyy ryhmä Aurinkorannikon patikoitsijat. He tekevät säännöllisen epäsäännöllisesti patikointiretkiä näin sunnuntaisin. Kun huomasin, että tänään on retki, päätin lyöttäytyä mukaan.

Tämä reitti löytyy Buen Camino Elämysvaellukset Costa de Solilla-kirjasta. Kirjan ovat kirjoittaneet Rami Kääriäinen ja Petteri Sveins. Tämän päiväinen reitti on numero yksi La Cala de Mijas - Marbella - La Cala de Mijas.




Reitti on kirjan mukaan 11,8km, mutta me käveltiin noin 14,5km. Kävimme vielä vähän matkaa eteenpäin pienessä satamassa kahvilla. Reitti kulkee käytännössä koko matkan hotellien vieressä, että jos nälkä pääsee yllättämään, niin syömään pääsee helposti. Me kävimme tosiaan vain kahvilla ja söimme pienet evää matkan varrella.







Reitti on suurimmaksi osaksi helppokulkuista puista kävelysiltaa, välillä täytyy kävellä rannalla. Parissa kohdassa oli myös kivikkoa, mutta sen pystyi kiertämään hotellin piha-alueen kautta. Pohdittiin, että liekkö joulukuiset tulvat vieneet rantaa mennessään?










Kun kävelin tänään vielä pienen matkan Fugen rannalla ja edes takaisin kämpille niin päivän saldoksi tuleekin reilut 20 kilometriä kävelyä. Pohdin tässä vielä, että lähtisikö illaksi joogaan rentoutumaan. Mutta taitaa jäädä tänään joogat joogaamatta, nukkumatti saattaa illalla tulla aikaisin kylään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti