sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tulinen tunnelma

Mun Facebook retket jatkuvat. Eilen lähdin mukaan Andalucian Elämysretkien reissulle pieneen Maron kylään, jossa järjestettiin San Anton juhlat. Facebook sivuston takaa löytyy Roy Roos. Hän järjestää retkiä työkseen.

San Anton on eläinten suojeluspyhimys. Espanjassa jokaisella kaupungilla ja kylällä on oma pyhimyksensä. Ilmeisesti myös joka asialla on oma pyhimys.

Royn retket ovat pieniä. Hurautettiin tila-autolla Maroon, joka on Nerjan lähellä. Asukkaita siellä on noin 800. Matka sinne kesti reilun tunnin. Roy hakee retkeläiset kotiovelta ja samoin palatessa pääsee kotiovelle asti. Hienoa palvelua. Itse hyppäsin kyytiin El Corte Inglesin edestä.

Pienen kylän kaduille oli sytytelty tulia. Nuotiota oli kymmeniä. Paikalliset asukkaat kerääntyivät kaduille syömään, juomaan, tanssimaan ja laulamaan. Tunnelma oli ihanan espanjalainen. Kiertelimme kaduilla ja joimme ja söimme kuka mitäkin. Sekä kuunneltiin tietenkin esityksiä.

Noin kello kymmenen aikaan illalla sytyttiin kylän aukiolla suurimmat tulet. Tämän jälkeen kierrettiin vielä lenkki kylän ympäri. Savustettuina palasimme autolle ja takaisin Fuengirolaan,















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti