keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Säällä kuin säällä

Harjoittelupaikalleni on reilun parinkymmenen minuutin kävelymatka. Kävelen sinne yleensä rannan kautta, koska auringon nousut aamu kahdeksan aikaan ovat aivan mielettömiä. On muuten eri lailla virtaa mennä töihin kun on hetken katsellut auringon nousua, kuin Suomen pimeässä talvessa. Eilen otin varta vasten kameran mukaan, että voin kuvata auringon nousua.





StaffPointin toimisto on reilun sadan metrin päästä rannasta ja käyn yleensä iltapäivällä jossain vaiheessa rannalla pitämässä tauon. Töistä pois lähtiessä on aika mukavaa, kun näin tammikuussa on melkein + 20 astetta lämmintä. Aika mielettömät työsuhde-edut.

Nämä pari viikkoa, jotka täällä olen ollut ovatkin olleet aika lämpimät, mutta tänään se sitten muuttui. Lämmintä oli päivällä enää noin + 10 astetta ja välillä satoi vettä. Kun lähdin kuuden aikaan illalla espanjan tunnille, piti laittaa päälle villakangastakki, pipo ja hanskat. Viime talven sisämaan reissut onneksi opettivat, että kannattaa niitä talvivaatteitakin raahata tänne mukaan.

Onneksi nämä kelit eivät kuitenkaan taida kestää muutamaa päivää enempää. Ensi viikolla pääsen taas nauttimaan auringon nousuista ja iltapäivän tauoista rannalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti